Pakettiauton Kesärenkaat Kattava valikoima pakettiauton kesärenkaita

Pakettiauton Kesärenkaat

Ilmojen ja teiden pinnan lämmetessä myös pakettiautoon on vaihdettava kesärenkaat. Pakettiautoilla ajetaan usein ja paljon haastavissakin olosuhteissa, minkä vuoksi oikeanlaisten renkaiden valinnan tärkeys korostuu. Kesärenkaan tärkein ominaisuus on vesiliirron vastustus. Myös alhainen melutaso on oleellista ajomukavuuden lisäämiseksi. Isot kilometrimäärät ja painavat kuormat kuluttavat renkaita toden teolla. Siksi renkaiden valintaan on syytä kiinnittää tarkasti huomiota. Hyväkuntoisilla renkailla turvallisuus paranee ja polttoainekulut vähenevät, koska vierintävastus pysyy alhaisella tasolla. Myös jarrutusmatkat lyhenevät ja pito paranee. Laadukkailla renkailla voi vaikuttaa myös teiden kuntoon ja kestävyyteen, sekä syntyvän jätteen määrään. Uusien renkaiden hankkimisen tarvetta voi selvittää kotikonstein kahden euron kolikon avulla. Jos kolikon vajaa 4 mm paksu hopeanvärinen ulkoreuna näkyy kolikon ollessa renkaan urassa, alkaa renkaiden uusiminen olla ajankohtaista. BestDriven laajasta valikoimasta löydät omaan tarpeeseesi ja budjettiisi sopivat pakettiauton kesärenkaat. Voit valita oikeanlaisen tuotteen oman tarpeesi ja budjettisi mukaan. Rengasvaihtoehtoinamme ovat mm. Continental, BestDrive, Gislaved ja Matador, Nokian ja Michelin.

Aika renkaanvaihtoon kannattaa varata ajoissa, sillä keväisin vaihtotoimenpiteisiin on ruuhkaa. Siksi vaihto onkin syytä tehdä mahdollisuuksien mukaan jo ennen varsinaista sesonkiaikaa.

 

 

  • Continental ContiVanContact 200
  • Optimaalista jarrutuskykyä ja turvallisuutta. Lyhyet jarrutusmatkat turvallisempaan ajoon. Huomattavasti pienempi vierintävastus taloudellisempaan ajoon.

  • Gislaved COM*SPEED (By Continental)
  • Pakettiautonrengas, joka on helppo, turvallinen ja hiljainen käsiteltävä myös painavilla kuormilla.
  • BestDrive Van SUMMER
  • BestDriven pakettiauton kesärengas on kehitetty ja valmistettu markkinoiden korkeimpien normien mukaan. Saksalainen rengasteknologia takaa erinomaisen kulutuskestävyyden ja ajomukavuuden erittäin hyvään hintaan.

  • Matador MPS330 Maxilla 2 (By Continental)
  • Luotettava valinta jakeluautoihin. Turvallinen rengas tavarankuljetukseen suurillekin kuormille. Turvallinen märällä ja kuivalla kelillä.

BestDriven valikoimasta löydät omaan tarpeeseesi sopivat pakettiauton kesärenkaat