Henkilöauton_renkaat
Henkilöauton renkaat Kattava valikoima kesä- ja talvirenkaita!

Henkilöauton renkaat

BestDriven tuotevalikoimasta löydät renkaita usealta eri valmistajalta, kaikenlaisiin henkilöautoihin, käyttötarpeisiin ja budjetteihin sopivasti. Toimipisteidemme tunnettuja ja arvostettuja rengasmerkkejä ovat mm. Continental, BestDrive, Gislaved ja Matador, Nokian ja Michelin. Vuodenaikojen mukana vaihtelevat sääolosuhteet vaativat renkailta erilaisia ominaisuuksia, siksi Suomessa autoillaan erillisillä kesä- ja talvirenkailla. Laadukkaat ja lain määrittämät vaatimukset täyttävät renkaat tekevät matkustamisesta turvallista ja mukavaa ympäri vuoden, oli kyse sitten maantieajosta tai kaupunkiajosta. Auton renkaat vaikuttavat mukavuusseikkojen lisäksi osaltaan myös polttoaineen kulutukseen ja auton kokonaisvaltaiseen suorituskykyyn, siksi niiden valintaan kannattaa paneutua tarkoin. Uusien renkaiden hankkimisen tarvetta voi selvittää kotikonstein kahden euron kolikon avulla. Jos kolikon vajaa 4 mm paksu hopeanvärinen ulkoreuna näkyy kolikon ollessa renkaan urassa, alkaa renkaiden uusiminen olla ajankohtaista. Etkö ole varma millaiset renkaat tarvitset? Autoosi sopivista, oikeaa kokoa ja tyyppiä olevista renkaista saat suosituksen ja tarjouksen lähimmältä toimipisteeltämme.

Henkilöauton renkaat lähimmästä toimipisteestä

Rengashotelli

Car Tires Rack

Rengashotelli, eli renkaiden kausisäilytys on helppo ja turvallinen tapa huolehtia renkaiden oikeaoppisesta säilytyksestä. BestDriven renkaiden säilytyspalvelut tarjoaa renkaiden säilytystä optimaalisissa olosuhteissa, eli kuivassa ja oikeassa lämpötilassa. Oikealla säilytyksellä on suuri merkitys renkaiden käyttöikään, joten renkaat tulee suojata valolta, kosteudelta ja lialta. Renkaiden säilytys rengasmaailmassa on oivallinen tapa säästää tilaa myös kotonasi, eikä sinun tarvitse huolehtia renkaiden kuljetuksesta. Renkaiden säilytys rengashotellissa on turvallista, sillä tilamme ovat vartioidut ja vakuutetut.

Varaa aika

Lue lisää

Rengaspalvelut

BestDrive -liikkeet palvelevat sinua kaikkiin renkaisiin liittyvissä asioissa. Palveluvalikoimamme kattaa mm. renkaiden vannetyöt, asennuspalvelut, paikkaukset, tasapainotukset, sekä ohjauskulmien tarkistukset ja säädöt. Erilaisten rengastöiden lisäksi saat meiltä myös rengashotellipalvelut, jotta renkaiden säilyttäminen asianmukaisissa olosuhteissa käy helposti. Lähimmän BestDrive -liikkeesi rengaspalveluvalikoimaan pääset tutustumaan toimipisteen omalla sivulla.

Varaa aika

Lue lisää