Truck on Snow Road in winter Finland Lapland
Pakettiauton kitkarenkaat Kattava valikoima pakettiauton kitkarenkaita

Pakettiauton kitkarenkaat

Kitkarengas eli nastaton talvirengas on kirjaimellisesti kitkasta pitonsa saava rengas. Pakettiautoissa kitkarenkaat nousevat arvoonsa vakaissa talviolosuhteissa ja lumisilla teillä. Nopean kehityksen ansiosta kitkarenkaat ovat nousseet haastamaan nastarenkaat suosituimpana talvirenkaana. Kitkarenkaat sopivat varsinkin kokeneille kuljettajille. Pakettiauton kitkarenkaan pintakuvio, pehmeä kumiseos ja lamellit saavat aikaan sen, että rengas pureutuu kunnolla lumiseen ja liukkaaseen tiehen. Kitkarengas on ajaessa hiljainen, ja nastojen puuttumisen sekä pehmeän kumiseoksen ansiosta rengas kuluttaa asfaltin pintaa vain vähän. Kitkarenkaiden vaihtoaika on nastarenkaita joustavampi, joten kitkarenkaita voi parhaassa tapauksessa käyttää aikaisesta syksystä myöhäiseen kevääseen asti. Uusien renkaiden hankkimisen tarvetta voi selvittää kotikonstein kahden euron kolikon avulla. Jos kolikon vajaa 4 mm paksu hopeanvärinen ulkoreuna näkyy kolikon ollessa renkaan urassa, alkaa renkaiden uusiminen olla ajankohtaista. BestDrive tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita pakettiauton kitkarenkaita. Meiltä löydät juuri omaan tarpeeseesi ja budjettiisi sopivan tuotteen. Asiantuntevat työntekijämme auttavat sinua mielellään oikeanlaisten renkaiden löytämisessä.

  • Continental VancoVikingContact 2
  • Tänä talvena sinulla on etuajo-oikeus. Tehokas talvirengas, hyvällä kilometrituloksella. Erinomainen pito niin märillä kuin talvisilla tienpinnoilla.

  • Continental VancoWinter 2
  • Hyvä jaruttuspito lumella ja jäällä. Tartuntaurat renkaan kuviopinnassa mahdollistavat lumi-lumi kiinnityksen joka luo kitkaa talvisissa olosuhteissa.

  • Continental VanContact Viking
  • Vaativiin pohjoismaisiin talviolosuhteisiin – Vahvuutena saksalainen teknologia. Maksimaalista turvallisuutta pohjoismaisiin talviolosuhteisiin.

BestDrive tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita pakettiauton kitkarenkaita