Pakettiauton nastarenkaat Kattava valikoima pakettiauton nastarenkaita

Pakettiauton nastarenkaat

Pakettiauton renkaat joutuvat kovaan rasitukseen, kun ajetaan jäisellä ja liukkaalla tiellä. Suomen vaativissa olosuhteissa turvallisuus nousee kokonaan uusiin sfääreihin, ja talvirenkailta vaaditaan paljon.

Nastarenkaat sopivat parhaiten jäisiin olosuhteisiin, sillä nastojen ansiosta renkaan pito-ominaisuudet ovat tehokkaat. Nastarenkaiden avulla auton hallittavuus jäiselläkin tiellä on hyvä, ja jarrutusmatkat pysyvät lyhyinä. Juuri tästä syystä nastarenkaita pidetään kaikkein turvallisimpana talvirengasvaihtoehtona.  Nastarenkaan suorituskykyyn vaikuttavat niin nastojen määrä, uritukset, kuin pintakuviointikin. Moderni nastarengas on kestävä, hiljainen ja ympäristöystävällinen. Myös pito on nykyisin parempi kuin aikaisemmin. Nastarenkaiden tuotekehitys on saanut tuloksia aikaan, ja muun muassa pintamuotoilu ja kulutuspintaseokset ovat kehittäneet turvallisuutta ja ajomukavuutta. Nastarenkaat on myös suunniteltu sellaisiksi, että ne kuluttavat tietä aiempaa vähemmän. Pakettiautojen nastarenkaissa korostuu henkilöauton renkaiden tavoin niiden huolellinen sisäänajo. Sisäänajo varmistaa, että nastat saadaan kiinnittymään kunnolla renkaisiin. Sisäänajovaiheen aikana on hyvä välttää voimakkaita jarrutuksia, kiihdytyksiä ja nopeaa kaarreajoa. 

 

Uusien renkaiden hankkimisen tarvetta voi selvittää kotikonstein kahden euron kolikon avulla. Jos kolikon vajaa 4 mm paksu hopeanvärinen ulkoreuna näkyy kolikon ollessa renkaan urassa, alkaa renkaiden uusiminen olla ajankohtaista. BestDrive tarjoaa laadukkaita pakettiautojen nastarenkaita laidasta laitaan. Laajasta valikoimasta löydät omaan tarpeeseesi ja budjettiisi sopivat pakettiauton nastarenkaat.

 

 


  • Continental VanContact Ice
  • Täydellisen turvallinen lumella ja jäällä. Erinomainen käsiteltävyys ja lyhyet jarrutusmatkat kaikenlaisissa talviolosuhteissa kehittyneen pintakuvion avulla

  • Gislaved NORD*FROST VAN (By Continental)
  • Renkaassa on turvallinen ja innovatiivinen suomalainen Tikka Spikes Oy:n valmistama TriStar-nasta. Erinomainen käsiteltävä kuivillakin teillä.

  • Continental VancoIceContact
  • Täydellisen turvallinen lumella ja jäällä. Tiheä lamellointi ja joustava kumiseos takaavat erinomaisen jää- ja lumipidon.

  • Matador MPS500 Sibir Ice VAN (By Continental)
  • Luotettava valinta jakeluautoihin. Turvallinen rengas tavarankuljetukseen suurillekin kuormille. Turvallinen märällä ja kuivalla kelillä.

BestDrive tarjoaa laadukkaita pakettiautojen nastarenkaita laidasta laitaan